Javite se

(+385) 042 379 479

info@larix.hr

Varaždinska ulica II odvojak 4,
42000, Varaždin

Često postavljena pitanja

Zahvaljujući Bluetooth tehnologiji, sa modulom za primanje signala unutar svakog rasvjetnog tijela, neće biti problema pristupiti do svih povezanih svjetiljki. Također i one na udaljenijem položaju.

Višenamjenska zidna LED svjetiljka sa dva svjetlosna difuzora u obliku polumjeseca koji se mogu zakretati za 90 stupnjeva. Na taj način imate mogućnost različitih kombinacija osvjetljavanja poput gore-dolje, osvjetljenje zida (Wall Washer) ili osvjetljenje prostora ispred.

U našim FLAIR svjetiljkama možete primijeniti najnovije LED ukrasne žarulje sa žarnom niti. Ove svjetiljke sada su dostupne u svim oblicima i nijansama. Povezani i prilagodljivi modeli olakšat će potpunu kontrolu nad svjetlom po vašoj osobnoj želji. Topli jantarni sjaj pretvara vaš vrt u ugodno i šarmantno okruženje.

Ova potpuno nova ponuda rasvjete razvijena je na temelju učenja i dobivenih informacija potrošača tijekom posljednje 3 godine i primjenom dobitaka i inovacija tehnologije koja se brzo razvija.

To je rezultiralo ograničenim rasponom kompaktnih i vrlo prikladnih sigurnosnih rasvjetnih tijela, spremnih za ugradnju ili za zamjenu trenutnih valnjih svjetiljki.

Dizajnirane za privatne vrtove i za profesionalnu upotrebu na terasi vašeg omiljenog restorana ili ljetnog bara.

Pošaljite upit vezan uz LUTEC rasvjetu

Dozvolite nam da razumijemo vaše zahtjeve i javiti ćemo vam se s mogućim rješenjima.

* Napomena: Vaši osobni podaci neće biti objavljeni.