O nama

Vaša omiljena trgovina!

Sjedište tvrtke Lutec je u Yuyaou. Ondje se odvija proizvodnja i razvoj. Naš cilje je postići “win-win” situaciju; situaciju gdje su u dobitku i kupci ali i zaposlenici tvrtke. Zato veliki naglasak stavljamo na kontinuiranu tehnološku obnovu i inovaciju. Znamo kako su naše svjetiljke visoke kvalitete, pa na naše proizvode jamčimo 5 godina jamstva (2 godine na solarne svjetiljke).

U početku smo radili kao tvornica za lijevanje aluminija i stekli smo iskustvo u tradicionalnim vrtnim svjetiljkama.

Postupno smo opsluživali potrebe prodavaonica, uključujući i izvoz u inozemstvo, što je uvelike pridonijelo uspostavljanju nove tvornice proizvoda za profesionalnu rasvjetu.

Također smo željeli biti estetski ugodni, jer želimo udovoljiti što većem broju zahtjeva tržišta, a u kvaliteti nikada ne podbaciti. Kao rezultat, naše svjetiljke dizajniraju renomirani francuski i švedski stručnjaci za dizajn. Jedinstveni i praktični Lutec proizvodi zaštićeni su dizajnom.

Tako je 2010. godine nastala marka LUTEC koja je usmjerena na pružanju najkvalitetnijih rasvjetnih rješenja trenutno dostupnih na području arhitektonske LED rasvjete i rasvjete na principu solarne energije.

Nakon toga, Lutec 2012. godine otvora svoj drugi proizvodni pogon za cjelovitu proizvodnju za buduće razvoje, kako bi zadovoljio sve svoje trenutne ali i buduće potrebe.

Brojke govore same za sebe!

0 +
Prodanih primjeraka
+
Rasvjetnih tijela
Kategorija

Tražite li solarne, samostojeće ili zidne svjetiljke, naša LED rješenja jedinstvena su, dugotrajna i pružaju visoko estetsko iskustvo!

Pogledajte naš asortiman proizvoda i slobodno se zaljubite!

Jamstvo zagarantirano

Na sva naša rasvjetna tijela jamstvo vrijedi 5 godina, a na solarnu rasvjetu 2 godine.

Kvaliteta i dugotrajnost su ono čemu težimo!